Van advocaat tot ondernemer: Samen NAP stelt nieuwkomers voor.

Opnieuw kiezen talloze Aartselarenaren voor lokale partij Samen NAP

Onder andere advocaat en gewezen zaakvoerder Damesmode Unique staan op lijst van Samen NAP in Aartselaar.

AARTSELAAR – Het verhaal van Samen NAP in Aartselaar slaat aan. In laatste rechte lijn naar de gemeenteraadsverkiezingen hebben opnieuw enkele inwoners van de gemeente hun schouders gezet onder dit vernieuwde project, dat voortbouwt op de basis van lokale partij NAP. “Onze groep krijgt de steun van mensen uit verschillende hoeken en dat is fijn. Het gaat om mensen die al zeer lang in Aartselaar wonen, en onze gemeente dus echt wel een warm hart toedragen”, zegt lijsttrekker Rudy Siebens. Twee maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen draait de machine van Samen NAP meer dan op volle toeren, met dank aan de vele sympathisanten.

De 65-jarige Rita De Weerdt was meer dan 38 jaar opvoedster bij mensen met een mentale beperking. Ze was ooit lid van Chiro Akkefietje, waar ze ook vijf jaar leiding was. “Met Samen NAP wil ik dichtbij de inwoners staan en mijn aandacht gaat speciaal naar het welzijn van kwetsbare inwoners.”

De 64-jarige Patrick Alpaerts was tot voor kort zaakvoerder van Damesmode Unique in Wilrijk. “Als ervaren ondernemer wil ik me inzetten voor de middenstand en ook om ons Aartselaar opnieuw aangenaam te maken.”

De 37-jarige Gerrit Hendrickx heeft een master Sociologie en een master Rechten op zak. Deze inwoner van de Leugstraat is advocaat en wil zo een bijdrage leveren aan Samen NAP. Ook de 65-jarige Astrid Jacobs wil Samen NAP mee op het goede spoor houden. Zij had jarenlang een HR-functie in het bedrijfsleven. 

Ronald Freriks is 58 en woont reeds 30 jaar in Aartselaar. Deze inwoner van wijk Koekoek werkt bij Umicore en wil zijn schouders mee zetten onder Samen NAP. “Dit is een lokale partij die in het verleden al duidelijk het nut bewezen heeft aan de inwoners van Aartselaar.”

Met de 29-jarige Oliveira Valente Henrique Junior besteed de lokale partij ook aandacht aan diversiteit. Bovendien zorgt hij samen met Elias Biesemans (24) en Lennert De Vry (19) duidelijk voor de verjonging bij Samen NAP.

Bovendien zet de 54-jarige Erna Nuyts ook opnieuw haar schouders onder dit nieuwe verhaal. In 2018 kwam zij niet op, maar voordien was deze geboren en getogen inwoner van Aartselaar wel reeds kandidaat voor NAP. “Samen NAP is een fijne politieke partij met aangename mensen die samen het beste wensen voor de inwoners van Aartselaar.”

Binnenkort maakt Samen NAP haar lijst kandidaten bekend. Eerder was al gecommuniceerd dat Rudy Siebens de lijst van de lokale partij trekt en dat Kris Wils op plaats 13 bovenaan de tweede kolom staat.

Zie link om het persartikel uit HLN te lezen : https://www.hln.be/aartselaar/van-advocaat-tot-ondernemer-samen-nap-stelt-nieuwkomers-voor~aa789cf4/